Skip links

Transferimi i procesit të biznesit

Duke përdorur platformën tonë të fuqishme, të bollshme dhe inteligjente të mesazheve, ne ju paraqesim mundësinë për të dërguar mesazhe A2P (Application-to-Person) me shpejtësi, në mënyrë të besueshme dhe transparente, si në nivel lokal ashtu edhe në nivel global. Infrastruktura dhe sistemet tona operative të avancuara mundësojnë një përvojë në kohë reale, duke ju ofruar një mori zgjedhjesh, skema fleksibël të faturimit dhe lista gjithëpërfshirëse të çmimeve.
Në Infotelecom, ne i japim përparësi kërkesave tuaja dhe kujdesemi me zell për kërkesat tuaja, duke siguruar që jo vetëm të krijojmë një marrëdhënie të fortë me ju, por gjithashtu të ofrojmë mbështetje të palëkundur për çdo çështje, kërkesë ndryshimi ose pyetje që mund të keni.

Karakteristikat kryesore të Shërbimit tonë të Përfundimit të Mesazheve A2P

PLATFORMA E FUNDIT DHE E BOLLSHME E DËRGIMIT TË MESAZHEVE

Përfitoni nga infrastruktura jonë elastike, e krijuar për të trajtuar vëllime të larta të trafikut të mesazheve në mënyrë efikase dhe të besueshme.

DORËZIM I SHPEJTË DHE I BESUESHËM:

Dërgoni mesazhe A2P me besim, duke e ditur se ato do të dorëzohen menjëherë dhe në mënyrë të vazhdueshme.

KOMUNIKIM TRANSPARENT:

Ruani vizibilitetin e statusit të mesazheve tuaja gjatë gjithë procesit të dërgimit, duke siguruar transparencë dhe paqe mendore.

MBULIM LOKAL DHE GLOBAL:

Kapni audiencën tuaj të synuar pa probleme, pavarësisht nëse ato ndodhen në nivel lokal ose përtej kufijve ndërkombëtarë.

EKSPERIENCA NË KOHE REALE:

Shijoni një mjedis të përgjegjshëm dhe dinamik të mesazheve që ju lejon të ndërveproni me audiencën tuaj në çast.

SKEMA FLEKSIBILE TË FATURIMIT:

Zgjidhni nga një shumëllojshmëri opsionesh faturimi që përputhen më mirë me buxhetin tuaj dhe kërkesat e mesazheve.

LISTA Gjithëpërfshirëse të Çmimeve:

Qasuni në strukturat transparente dhe konkurruese të çmimeve, duke mundësuar zgjidhje me kosto efektive të mesazheve A2P.

Në Infotelecom, ne jemi të përkushtuar t'ju ofrojmë një shërbim të jashtëzakonshëm të përfundimit të mesazheve A2P që plotëson nevojat tuaja unike. Ne e kuptojmë rëndësinë e komunikimit efektiv dhe platforma jonë ju fuqizon të lidheni me audiencën tuaj pa mundim, duke forcuar angazhimin dhe duke sjellë rezultatet e dëshiruara.

Bashkëpunoni me ne sot dhe përjetoni shpërndarjen pa probleme të mesazheve A2P, të mbështetur nga infrastruktura jonë e besueshme dhe mbështetja jonë e përkushtuar. Së bashku, ne mund të optimizojmë strategjinë tuaj të mesazheve, të rrisim praninë tuaj të markës dhe të zhbllokojmë mundësi të reja për rritje