Skip links

Kontakt

Street “Faik Konica”, Nr.1 | Tiranë, Albania

MESAZHI I MIRËSEARDHJES


Të nderuar klient,

Mirë se vini në faqen e kontaktit të InfoTelecom!

InfoTelecom përpiqet të përmirësojë vazhdimisht kënaqësinë e klientit. Ne besojmë se ofrimi i një produkti të mirë është çelësi për arritjen e këtij qëllimi dhe se ju mund të na ndihmoni ta arrijmë atë së bashku. Do ta vlerësonim nëse mund të ndani mendimet tuaja për cilësinë e produkteve tona dhe çështje të tjera.

Ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni një kërkesë, ankesë ose sugjerim për një çështje specifike.
Si rezultat, ne do ta marrim në konsideratë informacionin e marrë dhe do t’ju përgjigjemi menjëherë në përputhje me rregullat e vendosura të Kompanisë.

Shumë faleminderit!

Na Kontaktoni

Për çdo pyetje na kontaktoni.