Skip links

VAS (Shërbime me vlerë të shtuar) SMS dhe zë

Zbuloni fuqinë e SMS dhe Voice tonë VAS (Shërbime me vlerë të shtuar), një grup inovativ shërbimesh të krijuara për të ngritur aftësitë tuaja të komunikimit dhe për të zhbllokuar mundësi të reja. Me një gamë të plotë shërbimesh me vlerë të shtuar, ne fuqizojmë bizneset të angazhojnë klientët, të nxisin të ardhurat dhe të përmirësojnë përvojën e përgjithshme celulare.

Karakteristikat kryesore të SMS dhe zërit tonë VAS (Shërbime me vlerë të shtuar):

PORTOFOLI I SHËRBIMIT TË GJERË

Qasuni në një gamë të gjerë shërbimesh me vlerë të shtuar, duke përfshirë sistemet e pagesave celulare, fushatat e marketingut, zgjidhjet e reklamave, ofrimin e përmbajtjes celulare, mesazhet me shumicë dhe më shumë, të përshtatura për të përmbushur nevojat specifike të biznesit tuaj.

INTEGRIMI I QETË

Integroni pa probleme shërbimet tona VAS në infrastrukturën tuaj ekzistuese, duke mundësuar adoptimin dhe zbatimin pa mundim pa ndërprerje në operacionet tuaja

PERSONALIZIMI DHE ANGAZHIMI

Përdorni zgjidhjet tona VAS për të personalizuar mesazhet, për të ofruar përmbajtje premium, për të zhvilluar konkurse dhe stimuj dhe për të ofruar reklama të synuara, duke nxitur angazhimin e klientëve dhe duke nxitur besnikërinë ndaj markës.

GJENERIMI I TË ARDHURAVE

Fitoni para nga shërbimet tuaja përmes transaksioneve tregtare, mikro-pagesave, abonimeve celulare dhe tarifave të transaksioneve, duke përdorur rrjedhat e reja të të ardhurave dhe duke maksimizuar potencialin e biznesit tuaj.

SHËRBIMET E KODIMEVE TË SHKURTRA

Përdorni SMS, MMS, aplikacione të bazuara në USSD dhe shërbime të tjera të kodit të shkurtër për të ofruar përvoja interaktive dhe tërheqëse, të tilla si sondazhet, konkurset, aplikacionet bankare, shërbimet e qendrës së thirrjeve dhe më shumë.

LIDHJE E ZGJERUAR

Përdorni shërbimet e rrjetit inteligjent (IN) për drejtimin e avancuar të thirrjeve, devijimin e thirrjeve, tonet e ziles së ngjyrave, shërbimet speciale të numrave, gjurmimin e automjeteve, komunikimin pajisje me pajisje, dhe shërbime të varura nga vendndodhja.

PAJTUESHMËRIA ME RREGULLAT

Siguroni respektimin e rregulloreve përkatëse, duke përfshirë dispozitat e L.I.1991, duke garantuar privatësinë e të dhënave, mbrojtjen e konsumatorit dhe përputhjen me standardet e industrisë.

Përfitimet e SMS dhe zërit tonë VAS (Shërbimet me vlerë të shtuar):

AMPLIFIKON ANGAZHIMIN E KLIENTIT

Përmirësoni strategjinë tuaj të komunikimit me shërbime të personalizuara dhe interaktive, duke tërhequr vëmendjen dhe interesin e audiencës tuaj të synuar.

RRITJA E TË ARDHURAVE

Zhbllokoni rrjedhat e reja të të ardhurave përmes opsioneve të fitimit të parave, duke përdorur shërbime me vlerë të shtuar për të nxitur transaksionet e klientëve dhe për të rritur rentabilitetin.

AVANTAZH KONKURRUES

Dallohuni në treg duke ofruar shërbime bindëse dhe të diferencuara që pasurojnë përvojën celulare dhe plotësojnë nevojat në zhvillim të klientëve tuaj.

FLEKSIBILITETI DHE SHKALLËZIMI

Përshtatni shërbimet tona VAS me kërkesat tuaja specifike, duke i shkallëzuar ofertat tuaja ndërsa biznesi juaj rritet dhe duke qëndruar përpara tendencave të tregut.

PËRSHTATSHMËRIA DHE SIGURIA

Besoni në zgjidhjet tona që janë të dizajnuara me përputhshmëri rregullatore dhe masa të forta sigurie, duke siguruar mbrojtjen e të dhënave dhe privatësisë së klientit.

Zgjidhni SMS dhe zërin tonë VAS (Shërbime me vlerë të shtuar) për të transformuar strategjinë tuaj të komunikimit, për të angazhuar klientët në një nivel më të thellë dhe për të zhbllokuar rrugë të reja për gjenerimin e të ardhurave, të gjitha duke respektuar rregulloret dhe duke ofruar një përvojë të pandërprerë të përdoruesit.