Skip links

CPaaS (Platforma e komunikimit si shërbim)

CPaaS (Platforma jonë e komunikimit si shërbim) ofron një grup të fuqishëm API-sh dhe mjetesh, duke fuqizuar bizneset të integrojnë aftësitë e komunikimit në kohë reale në aplikacionet dhe shërbimet e tyre. Me zgjidhjen tonë CPaaS, ju mund të përmirësoni angazhimin e klientit, të mundësoni bashkëpunim të pandërprerë dhe të shfrytëzoni potencialin e plotë të kanaleve të ndryshme të komunikimit.

Karakteristikat kryesore të zgjidhjes sonë CPaaS:

INTEGRIMI API

Integroni pa probleme audio, video, SMS dhe funksione të tjera komunikimi në aplikacionet dhe shërbimet tuaja duke përdorur grupin tonë të fuqishëm të API-ve.

MBËSHTETJE NË SHUMË KANALE

Angazhohuni me klientët nëpër kanale të ndryshme, duke përfshirë zërin, SMS, bisedën dhe videon, duke mundësuar përvoja të vërteta të komunikimit të gjithanshëm.

KOMUNIKIM NE KOHE REALE

Lehtësoni komunikimin e menjëhershëm dhe në kohë reale midis përdoruesve me veçori të tilla si telefonatat zanore, video-telefonatat, mesazhet e çastit dhe prania.

SHKALLËZUESHMËRIA DHE BESUESHMËRIA

Zgjidhja jonë CPaaS është ndërtuar mbi një infrastrukturë të shkallëzueshme dhe të besueshme, duke siguruar disponueshmëri dhe performancë të lartë edhe gjatë periudhave të pikut të përdorimit.

MJETE TË PËRSHTASHME PËR ZHVILLUESIT

Përdorni në mjete, dokumentacion dhe mbështetje të përshtatshme për zhvilluesit për të thjeshtuar procesin e integrimit dhe për të përshpejtuar kohën në treg për aplikacionet tuaja të aktivizuara për komunikim.