Skip links

Rreth Nesh

20 VJET NË TELEKOMUNIKACION!

INFO-Telecom ICS është pjesë e Grupit Gjonaj i cili ka një portofol të larmishëm në Telekomunikacion, Transferime të Procesit të Biznesit, Tregtim dhe Gjenerim të Qëndrueshëm të Energjisë dhe Ndërtim e Zhvillim të Pronës së Lartë.

INFO-Telecom ka qenë në krye të Biznes të Telekomunikacioni për mbi 20+ vite, me një përvojë dhe njohuri të gjera në International Voice Transit, mesazhe, rrjet sigurimi për fitim parash dhe zgjidhje të personalizuara të menaxhimit të shërbimeve. Të ardhurat tona ndër vite kanë tejkaluar 200 Milion Euro dhe të ardhurat e grupit Euro 600 Mil. Mbulimi i rrjetit tonë ndërkombëtar përbëhet nga 1000+ Operatorë të rrjetit celularë në 200 vende, në fushën Zërit bilateral dhe Shërbimeve SMS, përmes zyrave tona globale të vendosura në SHBA, Greqi, Itali, Shqipëri dhe Kosovë. Ndërsa përparojmë në biznesin e Voice dhe Mesazhimit gjurmët  tona në lidhjen direkte me celularët globalë janë rritur në mënyrë të qëndrueshme me 20% në vit, gjë që mbulon kryesisht rajonin e Ballkanit, Evropën, Amerikën, Afrikën, Lindjen e Mesme dhe Azinë.

VENDET KU NDODHEMI

Modeli ynë i biznesit kombinon një shtrirje globale me një prani lokale për të ofruar përvojën më të mirë të mundshme të klientit.
Strategjia jonë përfshin zgjerimin global dhe krijimin e një pranie të fortë lokale në vende të ndryshme për t’i shërbyer më mirë klientëve tanë.
Ne synojmë të arrijmë ekuilibrin ideal të shtrirjes globale dhe aksesit lokal duke zgjeruar operacionet tona në mbarë botën, duke krijuar gjithashtu një prani të fortë në rajone të ndryshme.
Qasja jonë e hyrjes në treg është e fokusuar në arritjen e një ekuilibri midis zgjerimit global dhe mbështetjes lokale të klientit, duke na lejuar të ofrojmë një përvojë optimale të klientit.