Skip links

Rreth nesh

INFO-Telecom SHPK, pjesë e Gjonaj Group, zotëron një portofol të larmishëm në Telekomunikacion, Transferime të Procesit të Biznesit, Tregtim dhe Gjenerim të Qëndrueshëm të Energjisë si dhe në Ndërtimin e Zhvillimin e Pronave.

Misioni ynë

Ne jemi të përkushtuar për të shfrytëzuar fuqinë e teknologjisë për të ripërcaktuar mënyrën se si njerëzit komunikojnë dhe ndërveprojnë me njëri-tjetrin. Misioni ynë përqendrohet në tre parime thelbësore: inovacion, transformim dhe efektivitet.

Angazhimi me klientët

Në INFO-Telecom ICS, ne e kuptojmë rëndësinë e krijimit të lidhjeve të forta me klientët tuaj. Faqja jonë "Angazhohu me Klientët" është krijuar për t'ju ndihmuar të nxitni ndërveprime domethënëse dhe të krijoni marrëdhënie të qëndrueshme. Ja se si mund t'ju ndihmojmë në këtë fushë:

Arrini audiencën tuaj

Ne e kuptojmë rëndësinë e arritjes së audiencës së duhur për të rritur biznesin tuaj. Strategjitë dhe zgjidhjet tona gjithëpërfshirëse do t'ju ndihmojnë të zgjeroni dukshmërinë e markës tuaj dhe të tërheqni klientët tuaj idealë. Ja se si mund t'ju ndihmojmë:

Automatizoni kontaktin me klientin

Thjeshtoni dhe drejtoni proceset e kontaktit me klientët tuaj me faqen "Automatizoni Kontaktin me Klientin" InfoTelecom. Ne ofrojmë zgjidhje inteligjente automatizimi për të rritur efikasitetin dhe për të përmirësuar kënaqësinë e klientit. Ja çfarë mund të bëjmë për ju:

Personalizojeni mesazhin tuaj

Ne e kuptojmë rëndësinë e dhënies së një mesazhi të personalizuar të markës që përkon me audiencën tuaj. Zgjidhjet tona do t'ju ndihmojnë të krijoni mesazhe bindëse që lidhen me klientët tuaj në një nivel më të thellë:TRUSTED BY COMPANIES WORLDWIDE

Kush jemi?

Kush jemi?

INFO-Telecom është një Transportues i Përmbajtjeve Zanore dhe SMS-ve që ofron terminimin e minutave zanore dhe SMS-ve për operatorët e nivelit 1, shitësit ndërkombëtarë me shumicë, MVNO, operatorët kombëtarë dhe qendrat e kontaktit, të vendosura në mbarë botën.

Shërbimet tona

Shërbimet tona

Ne jemi të specializuar në ofrimin e Shërbimit të Terminimit të Cilësisë Premium (Premium Quality Termination Service) me tarifat më konkurruese në rajonet e Ballkanit dhe Evropës Lindore, Evropës Qendrore dhe Jugore, Afrikës dhe Amerikës.

Arritjet tona

Arritjet tona

Duke u garantuar klientëve tanë një shërbim të besueshëm, të qëndrueshëm dhe të kënaqshëm që plotëson kërkesat shumë dinamike të tregut të Komunikimit Elektronik.

Shërbimi Ndërkombëtar i Përfundimit të Zërit dhe SMS-ve Premium::
Fuqizimi i partnerëve me zgjidhje dhe ekspertizë të avancuar të telekomunikacionit

INFO-Telecom ICS i ofron partnerëve të saj cilësinë më të lartë të shërbimit ndërkombëtar të terminimit të zërit dhe SMS-ve (international voice and SMS termination service), bazuar në zgjidhjet e avancuara teknologjike në fushën e telekomunikacionit, një ekip teknik me përvojë inxhinierësh shumë të kualifikuar të përkushtuar për të monitoruar dhe optimizuar proceset tona për të përmbushur kërkesat e partnerëve tanë dhe gjithashtu bazuar në punën e një ekipi ndërkombëtar të Menaxherëve Komercialë (Commercial Managers) profesionistë me një përvojë mbi 20 vjeçare në industri.

EKSPERTIZA JONË

Shërbime të shkëlqyera për operatorë të mëdhenj, Agregatorë, Ofrues Zyrtarë të OTT, Ndërmarrje dhe Shitje me pakicë.
Ekipi Ndërkombëtar i Menaxherëve Profesionistë Tregtarë dhe Inxhinierë me një përvojë prej 20+ vitesh në industry që funksionojnë në bazë të standardeve të certifikuara të fushës.
Dyzetë zhvilluesit krijojnë, përditësojnë dhe inovojnë platformat tona.
Ekipi ynë mbështetës garanton suport 24/7 për të gjithë partnerët tanë.
Një rrjet i madh i ndërlidhjeve dhe partneriteteve të mëdha me operatorë në mbarë botën.
U shërbejmë operatorëve celularë, MVNO, operatorëve të rrjetit fiks, shitësve me shumicë ndërkombëtare dhe qendrave të kontaktit.
U shërbejmë ndërmarrjeve në të gjitha nivelet.

5 MILIARDË
MINUTA NË VIT
+ 250
PARTNERITETE
5 MILIARDE
MINUTA TË TERMINURA NE VIT
20+ VITE
EXPEREKSPERIENCE NË TELEKOM

TELEFON 19%

MVNOS 11%

OPERATOR FIX 13%

SHITES ME SHUMICË 49%

QENDER KONTAKTI 8%

ÇDO KLIENT ËSHTË I RËNDËSISHËM PËR NE

Ekipi ynë me përvojë në INFOTelecom SHPK është i përkushtuar për të garantuar kënaqësinë e klientëve tanë

Klientët janë pjesa më e rëndësishme e biznesit tonë. Ata janë burimi nga i cili varet suksesi i biznesit. Ne punojmë përditë për besnikërinë dhe kënaqësinë e klientit, duke i mbajtur partneritetet tona gjithmonë aktive.Ne punojmë t'u garantojmë klientëve tanë një shërbim të besueshëm, të qëndrueshëm dhe të kënaqshëm që plotëson kërkesat dinamike të tregut të telekomunikacionit.

METODA JONE E PUNES

Hapa profesional, rezultat i qëndrueshëm

Ne vlerësojmë
dhe dizajnojmë

raste biznesi individuale për secilin prej klientëve tanë

Ne zhvillojmë
dhe ndërtojmë

marrëdhënie të qëndrueshme pavarësisht ndryshimeve të industrisë

Ne japim
rezultatet

të kënaqshme si për partnerët tanë ashtu edhe për ne