Skip links

Firewall i rrjetit MNO

Firewall-i ynë i rrjetit MNO Omnichannel është një zgjidhje gjithëpërfshirëse e krijuar për të mbrojtur Operatorët e Rrjetit Mobile (MNO) dhe infrastrukturën e tyre të rrjetit nëpër kanale të shumta komunikimi. Me masa të avancuara sigurie dhe monitorim në kohë reale, muri ynë mbrojtës siguron integritetin dhe sigurinë e të gjithë rrjetit omnichannel.

Karakteristikat kryesore të Firewall-it tonë të Rrjetit MNO Omnichannel:

MBROJTJE NË SHUMË KANALE

Firewall-i ynë mbron rrjetin e MNO nëpër kanale të ndryshme komunikimi, duke përfshirë zërin, SMS, emailin dhe kanale të tjera dixhitale, duke ofruar mbrojtje tërësore kundër kërcënimeve dhe dobësive.

ZBULIMI I AVANCUAR I KËRCËNIMIT

Duke përdorur algoritme inteligjente dhe teknika të inspektimit të thellë të paketave, muri ynë mbrojtës zbulon dhe zbut një gamë të gjerë kërcënimesh, duke përfshirë malware, sulme DDoS dhe përpjekje të paautorizuara për akses.

MONITORIMI DHE ANALIZA NE KOHE REALE

Sistemi ynë monitoron vazhdimisht trafikun e rrjetit, duke ofruar shikueshmëri dhe analizë në kohë reale të incidenteve të mundshme të sigurisë, duke mundësuar reagim të shpejtë dhe parandalim proaktiv të kërcënimeve.

KONTROLLI I COPTËUZAR I QASJES

Firewall-i ynë ofron mekanizma të coptëzuara të kontrollit të aksesit, duke siguruar që vetëm subjektet e autorizuara mund të hyjnë dhe të ndërveprojnë me rrjetin e MNO-së, duke mbrojtur kundër ndërhyrje të paautorizuara

PAJTUESHMËRIA ME RREGULLAT

Zgjidhja jonë përputhet me standardet dhe rregulloret e industrisë, duke përfshirë dokumentet përkatëse si IR.82 dhe IR.73 të GSMA, duke siguruar respektimin e udhëzimeve të sigurisë dhe praktikave më të mira.

Përfitimet e Firewall-it tonë të Rrjetit MNO të Omnichannel:

SIGURIA E RRJETIVE

Safeguard the entire omnichannel network, protecting against threats, vulnerabilities, and potential breaches, maintaining the integrity of communication services

EKSPERIENCE KLIENTI PA PROBLEMATIKA

Siguroni një përvojë të qetë të klientit në të gjitha kanalet duke parandaluar ndërprerjet e shkaktuara nga aktivitetet keqdashëse, duke rritur besimin dhe kënaqësinë e klientit

EFIÇENCA OPERACIONALE

Rritni efikasitetin operacional duke identifikuar dhe zbutur në mënyrë proaktive incidentet e sigurisë së rrjetit, duke reduktuar kohën e mundshme të ndërprerjeve dhe ndërprerjet e shërbimit.

PAJTUESHMËRIA DHE REPUTACIONI

Tregoni pajtueshmëri me rregulloret e industrisë, duke forcuar besimin tek klientët dhe palët e interesuara dhe duke ruajtur një reputacion të fortë si një MNO e sigurt dhe e besuar.

Zgjidhni Firewallin tonë të Rrjetit MNO Omnichannel për të siguruar infrastrukturën e rrjetit tuaj nëpër kanale të shumta, duke siguruar sigurinë dhe integritetin e shërbimeve tuaja. Me teknologjinë tonë të avancuar dhe qasjen proaktive, ju mund të ofroni me besim përvoja të komunikimit pa probleme duke u mbrojtur nga kërcënimet në zhvillim.