Rreth nesh
20 vite ne industrine e Telekomunikacionit!

Eksperienca jone si nje operator per komunikimet elektronike ka mundesuar krijimin e nje sherbimi qe eshte I pershtatshem per nje mori aktoresh ne industrine e telekomunikacionit.

INFO-Telecom ICS eshte pjese e Gjonaj Group.

Ne ofrojme sherbime transit nderkombetar telefonik te cilesise me te larte, e bazuar ne zgjidhje teknologjike te avancuara IT dhe puna e nje ekipi nderkombetar menaxheresh komerciale si edhe inxhinieresh qe kane pervoje 20+ vjecare ne industri. Nepermjet 300+ marredhenieve nderlidhese (interkoneksione) ne mbi 56 shtete, ne terminojme 2.5+ miliarde minuta ne vit drejt rajoneve kryesore si Ballkani, Europa Lindore, Europa Perendimore, Afrike dhe Lindje te Mesme si edhe Amerikat.

Vizioni yne: Me arritjen e te qenit nje operator tranzitues nderkombetar, ne perkushtohemi per te zgjeruar prezencen tone kudo ne bote dhe duke ofruar zgjidhje "one stop shop" per te gjithe partneret tane.