OFRIM I BESUESHEM

Per nevojat dinamike tuajat

OFRIM I BESUESHEM

Per nevojat dinamike tuajat


KUSH JEMI NE
INFO-Telecom eshte nje Operator Bartes se Telefonise qe ofron terminim telefonie drejt operatoreve te nivelit Tier 1, trafik me shumice nderkombetare (wholesale), Operatoreve Mobile Virtual (MVNO), Operatoreve Kombetare dhe Qendra Kontakti (Contact Centers) kudo ne bote.
CFARE OFROJME NE
Ne jemi te specializuar te ofrojme Sherbim Terminimi te Cilesise Premium me cmimet me konkuruese drejt Ballkanit dhe Europes Lindore, Europes Qendrore dhe Jugore, Afrikes dhe Amerikave.
CELESI I SUKSESIT TONE
Garantimi sherbimit me te besueshem, qendrueshem, te kenaqshem per klientet tane, duke permbushur kerkesat shume kerkuese te tregut te Komunikimit Elektronik.INFO-Telecom ICS ofron per partneret e tij cilesine me te larte te sherbimit te terminimit te thirrjeve nderkombetare duke perdorur zgjidhjet teknologjike me te perparuara ne fushen e telekomunikacionit, nje ekip teknik me eksperience perbere nga inxhiniere me kualifikime te larta te cilet jane te perkushtuar ne monitorimin dhe optimizimin e proceseve, si dhe duke marre per baze punen e nje ekipi nderkombetar menaxheresh komerciale te cilet kane pervoje 20 vjecare ne industri.
NE PERSONALIZOJME DHE OFROJME

Fushat e pervojes sone

Eksperienca jone si nje operator I licensuar per komunikimet elektronike ka mundesuar krijimin e nje sherbimi qe eshte I pershtatshem per nje mori aktoresh ne industrine e telekomunikacionit. Duke ditur nevojat e partnereve tane qe jane operatore Mobile, MVNO, Operatore te Sherbimeve nga Rrjetet Fikse, Operatore Nderkombetare Shitje me Shumice dhe Qendra Kontakti (contact centers) per te cilet kerkesa per sherbim cilesor kundrejt cmimit eshte specifike, ben qe nga ana jone planifikimi dhe organizimi si operacional ashtu edhe komercial per ofrimin e kapaciteteve te nevojshme te behet me fokusin e ofrimit te nje sherbimi qe eshte i pershtatshem per secilin prej partnereve tane.

2.5 MILIARDE
MINUTA TE TERMINUARA NE VIT
300+
PARTNERITETE AKTIVE
7.5+ MILION
MINUTA TE TERMINUARA NE DITE
20+ VITE
EKSPERIENCE NE INDUSTRINE E TELEKOMUNIKACIONIT
HAPA PROFESIONALE, REZULTATE TE QENDRUESHEM
NE VLERESOJME
DHE KRIJOJME

modele biznesi te posacme
per secilin prej klienteve

NE ZHVILLOJME
DHE NDERTOJME

marredhenie te qendrueshme pavaresisht
ndryshimeve te industrise

NE JAPIM
REZULTATE

qe jane te kenaqshme si per ne dhe
per partneret tane

 • Mobile
  19%
 • MVNOs
  11%
 • OPERATORE RRJETI FIKS
  13%
 • OPERATORE SHITJE ME SHUMICE
  49%
 • QENDRA KONTAKTI
  8%
Cdo klient eshte I rendesishem per ne

Ekipi me pervoje ne INFO-Telecom ICS eshte I perkushtuar per te siguruar kenaqesine e klienteve tane

Klientet jane faktori kryesor ne biznesin tone. Ata jane origjina mbi te cilet bazohet suksesi biznesit tone. Ne zhvillojme besnikerine dhe kenaqesine e klientit, duke bere qe partneriteti te jete aktiv. Ne synojme te garantojme per klientet tane nje sherbim te besuar, te qendrueshem dhe te kenaqshem, i cili permbush kerkesat ne nje treg shume dinamik si ai i telekomunikacioneve.

NDERLIDHJE (INTERKONEKSION)

TDM / ISDN / VOIP

Ne ofrojme zgjidhje fleksibel per interkoneksion te perbashket, bazuar ne kerkesat teknike te partnereve tane ne: TDM/ ISDN, VOIP (SIP, H323, SIP-I, SIP-T)

PoP's

5 PoP ne dy kontinente

Pikat e prezences (POP) tane me vendndodhje ne Milan, Frankfurt, Amsterdam, Tirane dhe Luanda, ofrojne nje akses te leverdisshem per cilindo operator neper bote.

RUTIM FLEKSIBEL

Qendra NOC 24/7

Qendra operimit (NOC 24/7) si edhe operacionet e rutimit fleksibel na mundesojne sherbim sa me te shpejte dhe eficient per partneret tane, duke siguruar qe nuk humbet asnje oportunitet ne treg.

PRODUKTE DHE SHERBIME
Cmimet per produktet dhe sherbimet tona vendosen ne menyre qe te ndihmojne ne permbushjen e asaj cfare ne jemi te perkushtuar. Ne perkushtohemi per te barazuar aksesin dhe dinamizmin e konkurueshmerise se klientit me nevojshmerine per te patur strukturen e duhur te burimeve, te cilat jane te domosdoshme per te mbajtur konkurueshmerine e sherbimeve tona si edhe te garantojne qendrueshmerine ne treg.
TELEFONI PREMIUM ME SHUMICE
Terminim thirrjesh drejt
destinacioneve
Nderkombetare

TELEFONI PREMIUM ME PAKICE
Terminim thirrjesh per
Qendra te Dhenash (Datacenter)


TELEFONI PREMIUM BARTJE NUMRI
Terminim thirrjesh drejt Operatoreve
Kombetare me kerkim (lookup)
te numrit te bartur
>TELEFONI PREMIUM A-Z
Terminim thirrjesh drejt
A-Z per nje
zgjidhje sa me te plote


TE REJAT
TAKIM ME CARLOS SLIM DOMIT - BASHKEPUNIMI MIDIS GJONAJ GROUP HOLDINGS DHE AMERICA MOVIL SA

INFO-TELECOM DO TE ZBULOJE MUNDESI TE REJA NE AFRIKE

INFO-TELECOM SI EKSPOZUES NE ITW 2017